Acorn downloaden

Wat is het tegenwoordig makkelijk om een foto te bewerken. Tientallen apps bieden het makkelijke concept: filtertje kiezen, selecteren en klaar! Wil jij iets specifiekere bewerkingen doen met je foto's? Dan is Acorn de perfecte foto-editor voor Mac. Niet zo uitgebreid als Photoshop, maar met honderden opties een prima vervanger. Download nu de gratis trial voor Mac!

Wat kun je met Acorn:
  • Gebruik vele gereedschappen
  • Werkt zoals Photoshop met lagen/layers
  • Voeg kant-en-klare filters toe of pas ze zelf aan
  • Integreert Adobe Photoshop PSD bestanden

Acorn heeft naast de standaard opties, zoals zoomen, croppen en het toevoegen van tekst en kleur, meer dan honderd diepgaandere opties. Zo kun je meerdere lagen aan je foto's toevoegen, kun je foto's retouchen met speciale gereedschappen en pas je gemakkelijk filters toe. Daarnaast werkt Acorn met levels en curves, zodat je op professionele wijze kunt kijken hoe je foto's zijn opgebouwd.

Het ideale aan Acorn is dat het meer opties biedt dan de simpele bewerkingsprogramma's, maar dat je geen expert in fotobewerking hoeft te zijn om het te begrijpen. Het kan niet tippen aan het uitgebreide Photoshop, maar aan dat laatste programma hangt dan ook een aardig prijskaartje. Acorn is voordelig te koop, maar je kunt het ook gratis hieronder proberen!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Bewerken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Adobe Illustrator CC.