IResize downloaden

Wil je snel en eenvoudig afbeeldingen bewerken op je Mac of Windows computer? Met het gratis en kleine programma iResize bewerk je foto's binnen een paar klikken. Je kunt zelfs de inhoud van complete afbeeldingsmappen tegelijk bewerken.

De kenmerken van iResize:
  • Bewerk JPG, GIF, PNG en TIFF
  • Uitvoering naar JPG
  • Verkleinen en vergroten
  • Roteren van afbeeldingen

Met de spiegelreflexcamera's van tegenwoordig maak je kwalitatief betere foto's met een hogere resolutie. Dit zijn ook heel grote bestanden. Dit kan heel veel schijfrimte innnemen, maar ook het laden van deze foto's gaat langzaam. Wil je niet al je opslagruimte aan foto's opmaken, dan kun je met iResize een complete map verkleinen.

Hoe werkt het?

Sleep de map met foto's in iResize en geef de bewerkingsopties op. Klik op Resize All, en het programma doet z'n werk. Razendsnel! Je kunt ze tijdens de bewerking ook een gezamenlijk naam meegeven. Zo kun je foto's een logische bestandsnaam met nummering geven.

Oké, we geven toe: deze gratis download verdient absoluut geen schoonheidsprijs. Maar het programma erg eenvoudig, effectief en snel in gebruik. De opties die er zijn, zijn zeer doeltreffend!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Bewerken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Inkscape.