iTunes 11.3 downloaden

Wat er zoal is veranderd met iTunes 11.3 t.o.v. voorgaande versies:

  • Een vernieuwde Store
  • Meer iCloud functies
  • Nieuwe speler - minispeler
  • Nieuwe en verbeterde bibliotheekweergave
  • Artiesten en bands krijgen een eigen pagina
  • Extra functies als aanraders en volgende nummer kiezen
  • Voorvertonings-geschiedenis


iTunes 11 zal voor iedereen gebruiksvriendelijker zijn dan dat men gewend is. De weergave is voor alle Apple apparaten hetzelfde. Dus of je nu op je Mac, iPhone of iPod in iTunes bent, dezelfde interface zal voor jou duidelijk en herkenbaar zijn.

Wanneer je een album zoekt klik je gewoon op muziek en je krijgt alle beschikbare albums te zien. Als je daarna op een album klikt word deze uitgevouwen en zie je alle nummers die op dat album staan. Uiteraard kun je in iTunes ook zoeken naar een bepaalde artiest. Je zult dan op de, speciaal voor deze artiest ontworpen, pagina uitkomen en zien wat er allemaal beschikbaar is. Ook voor films ben je met iTunes aan het juiste adres, zelfs met leuke opties als behind-the-scenes video's, commentaar van de regisseur, foto-gallerijen en andere extraatjes.

Ook de minispeler is vernieuwd. Deze is kleiner geworden maar er zijn wel meer functies in beschikbaar. Je kunt een bepaald nummer zoeken zonder heel de bibliotheek te openen.

Weet je even niet meer welke muziek je nu wilt horen? iTunes herkent je muziekkeuze en geeft je aanraders. De ideale manier om nieuwe artiesten te ontdekken die jou muziekgenre vertegenwoordigen. Toch liever gratis muziek downloaden vanaf Mac of Windows systemen? Bekijk dan het betreffende artikel.

WindowsDownload voor Windows
Geschikt voor Windows XP, Vista, 7 en 8!

Download deze software voor een ander besturingssysteem:

Mac OS XMac OS X

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Afspelen. Een mogelijk vergelijkbare gratis download is DivX Plus Player.