iTunes downloaden

iTunes is de beste manier om je verzameling muziek en films te beheren én verder uit te breiden. Het is de thuisbasis van Apple Music, waarmee je onbeperkt toegang hebt tot miljoenen nummers, samengestelde afspeellijsten en Beats1-radio. Al het amusement dat iTunes te bieden heeft, staat voor je klaar op je Mac en zelfs op je pc.

Muziek:

Met Apple Music is het makkelijker dan ooit om naar jouw favoriete muziek te luisteren. Kies uit miljoenen nummers, waaronder exclusieve releases die je nergens anders kunt krijgen. Als je een gratis proefabonnement van drie maanden neemt, kun je alle muziek die je maar wilt toevoegen aan je huidige collectie. Dit kunnen aankopen zijn uit de iTunes Store, maar ook nummers die je vanaf een cd hebt geïmporteerd.

Films:

Met meer dan 85.000 films om uit te kiezen, vind je altijd wel iets moois in iTunes. Met één klik speel je iets af, maar je kunt het materiaal ook downloaden als je ergens naartoe gaat waar geen wifi is.

Delen:

Met de nieuwe functie 'Delen met gezin' kunnen zes gezinsleden elkaars iTunes-aankopen delen. Als iemand uit het gezin een nieuw nummer of album koopt, kunnen de andere gezinsleden het downloaden. En voor films geldt precies hetzelfde. Als je ‘Vraag toestemming om te kopen’ inschakelt voor kinderen onder de dertien, of eventuele andere gezinsleden die jij uitkiest, is toestemming van de ouders vereist voordat er een aankoop kan worden gedaan.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Afspelen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is NLziet.