Tray Radio downloaden

Ben je nog op zoek naar de perfecte manier om digitaal naar de radio te luisteren? Dan is het programma Tray Radio wellicht wat voor je!

Radio

Tray Radio is ontwikkeld om naar onlineradiostations te luisteren. In Tray Radio zijn zo'n 200 populaire radiostations aanwezig uit Nederland, België en Duitsland. Deze worden dagelijks gecontroleerd op hun werking en het is eenvoudig om zelf stations toe te voegen.

Opnamefunctie

Verder is er ook een opnamefunctie aanwezig. Handig om jouw favoriete nummers op je harde schijf te zetten. Ook heeft het programma een eigen database met songteksten die voor elk nummer op te vragen zijn.

Mediaspeler

Je kunt het programma ook gebruiken als mediaspeler. Zo kun je snel de bestanden beluisteren die je hebt opgenomen en afspeellijsten samenstellen.

Tray Radio werkt op de achtergrond. Na het installeren kun je rechtsonder bij je klok op het icoontje klikken. Als het programma is geopend, kun je een zender of een afspeellijst aanzetten. Klik je op minimaliseren, dan reduceert het scherm tot een klein vierkantje. Hier kan je snel zien welke artiest en welk nummer er op het moment worden gedraaid.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Afspelen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Daum PotPlayer.