Artisto downloaden

Met Artisto bewerk jeje video’s zoals je nog nooit eerder hebt gezien!

Prisma is een superleuke app voor je iPhone en Android, waarmee je foto’s om kunt toveren in echte kunstwerken. En dat bedoelen we niet figuurlijk, maar letterlijk. Prisma gaat namelijk een stapje verder dan enkel een simpel filtertje; je kunt er echt de stijl van grote meesters mee kopiëren.

Prisma heeft echter wel een nadeel: je kunt er alleen foto’s mee bewerken. En dat terwijl we juist steeds meer met video doen. Met bewegend beeld kun je natuurlijk ook veel beter een bepaalde sfeer, omgeving en situatie vast leggen. Hier heeft de app Artisto handig op in gespeeld. Je kunt hiermee namelijk je video’s net zo bewerken als met Prisma! Vanaf nu beschikt iedere smartphone over Hollywood-achtige mogelijkheden!

Hoe werkt Artisto?

Artisto is werkelijk één van de makkelijkste apps die je op je telefoon kunt installeren. Dit korte stappenplan is het enige dat je hoeft te doen:

  • Neem een video op, of upload er 1
  • Selecteer het filter naar keuze
  • Deel je resultaat via je favoriete social media

Geef je video een klassiek tekenfilmfilter, of laat deze eruit zien als de iconische videoclip van A-ha.

Meer dan video

Prisma kan echt enkel foto’s bewerken. En alhoewel Artisto in de eerste plaats een videobewerkingsapp is, kun je er ook selfies en andere foto’s mee veranderen!

Daarnaast valt Artisto op door de snelheid. De app je laadt en analyseert de beelden supersnel. Binnen een mum van tijd heb jij een prachtige, gepersonaliseerde video!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Opnemen Audio en Video.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Open Broadcaster Software (OBS Studio).