GemistDownloader downloaden

GemistDownloader maakt het voor iedereen in Nederland en Vlaanderen mogelijk om tv uitzendingen te downloaden. Hierdoor wordt het mogelijk om een mooie uitzending te bewaren op je computer, zodat je er later nog eens naar terug kunt kijken. Andere opties zijn om de uitzending op je telefoon, (smart)tv, dvd of USB-stick te zetten.

Daarnaast is GemistDownloader handig voor Nederlanders in het buitenland, omdat een gedownloade uitzending niet voortdurend hoeft te 'bufferen', waardoor de uitzending beter te bekijken is.

GemistDownloader: zo werkt het

GemistDownloader is zo ontworpen dat iedere gebruiker, beginnend of gevorderd, er mee overweg kan. Hieronder een uitleg hoe je GemistDownloader in drie stappen kunt gebruiken.

Stap 1

In het hoofdscherm van GemistDownloader kun je aangeven van welke website je een uitzending wilt downloaden. Van alle grote Nederlandse televisiezenders, zoals NPO 1, 2 en 3, de RTL-zenders, SBS en Nickelodeon, kun je uitzendingen downloaden.

Stap 2

Nadat je hebt aangegeven van welke website je een uitzending wilt binnenhalen, wordt je gevraagd om de bijhorende URL op te geven. De URL is de link naar de uitzending die je wil downloaden. Een voorbeeld van een URL is deze van de Luizenmoeder: https://www.npostart.nl/de-luizenmoeder/17-02-2019/AT_2116133

Stap 3

Als GemistDownloader een uitzending heeft gevonden op de pagina die je hebt opgegeven, zul je informatie over de uitzending in je scherm krijgen. Je kunt nu kiezen waar je de video op wil slaan. Door vervolgens op Start downloaden te kiezen, zal de uitzending worden opgeslagen op de door jou opgegeven locatie. Zo simpel is het!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Opnemen Audio en Video.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Bandicam.