Tipard DVD Ripper downloaden

Heb je een aantal DVD's in de kast staan die je heel graag op je computer wilt hebben staan? Dan kun je deze het beste 'rippen'. Daarvoor is het programma Tipard DVD Ripper een uitstekende keuze. Wij kunnen jou nu een gratis proefversie van 30 dagen aanbieden!

Wat is rippen?

Om een CD of DVD te rippen, heb je een zogenaamde ripper nodig (in dit geval Tipard DVD Ripper). Dit is een softwareprogramma om audio- of videobestanden van een schijf op een computer te zetten

Bewerken van video's

Tipard DVD Ripper is niet alleen simpele software om DVD's mee te rippen. Je kunt er ook redelijk wat videobewerkingen mee doen!

In het bewerkingsvenster kun je o.a. het volgende aanpassen: 3D-instellingen, split screen, diepte en bijsnijden. Maar het is ook mogelijk om de video ook echt mooier te maken, door wat effecten te gebruiken. Je kunt o.a. experimenten met het aanpassen van de helderheid, verzadiging, contrast en kleurtinten. Je maakt jouw persoonlijke kunstwerk af met een watermerk of het toevoegen van tekst. Daarnaast kun  je de videolengte inkorten door de start- en eindtijd in te stellen.

Kort gezegd: jij bent de baas over de video's die op jouw computer komen te staan. Bewerk ze zo tot ze helemaal aan jouw wens voldoen.  

Kenmerken Tipard DVD Ripper
  • Omzetten naar o.a. MP4, MOV, FLV, AVI, WMV, MKV, MPF, FLAC en meer!
  • Video's bewerken (effecten, bijsnijden, roteren, watermerken en meer)
  • Converteer DVD's zodat je ze bv. ook op je iPhone af kunt spelen
  • Gebruiksvriendelijke en intuitieve interface

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Branden en Rippen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is DVD Decrypter.