VoipStunt downloaden

Woon je in Nederland, maar heb je veel familie en vrienden in buitenland? Of ben je juist een Nederlander in het buitenland en heb je veel mensen achtergelaten? Dan weet je waarschijnlijk heel goed dat het ontzettend duur is om je geliefden telkens via je normale telefoon te bellen.

VoIP

Een oplossing voor dit probleem is VoIP. Je belt dan via de internetlijn en je computer of smartphone, in plaats van de standaard telefoonlijn. Dit is een stuk goedkoper! Het enige wat je er voor nodig hebt, is een (gratis) programma om ook daadwerkelijk te kunnen bellen en een VoIP aansluiting via je vaste provider.

VoipStunt

VoipStunt is een gratis programma, dat gebruik maakt van de nieuwste technologie, om communicatie met een hoge kwaliteit aan te bieden aan mensen over de hele wereld.

Het mooiste van VoipStunt, is dat je naar heel veel populaire bestemmingen in de wereld gratis of voor extreem lage tarieven kunt bellen. Ook naar een vaste telefoon. Gratis bellen kan verder naar al je vrienden die online zijn (peer-to-peer calls), zonder een limiet aan de lengte van het gesprek.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Chatten en bellen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is OneHive.