AVS Video Converter downloaden

Helaas een nog maar al te vaak voorkomend probleem: een videobestand dat niet af wilt spelen op je iPhone, smartphone, tablet, Apple TV, etc. Veel apparaten ondersteunen alleen hun eigen, of maar enkele, bestandsformaten. Onhandig! Er is echter een trucje om die ene video toch op je iPhone te zetten en af te spelen. Download gewoon een simpele video converter, zoals AVS Video Converter!

Wat is AVS Video Converter?

AVS Video Converter is alles wat je nodig hebt om jouw video's naar een ander formaat te converteren. Deze zeer gebruiksvriendelijke software is wereldwijd één van de meest gebruikte programma’s voor dit doel. Dat is ook niet zo gek: AVS Video Converter ondersteunt bijna alle mogelijke videoformaten.

Maar dat is nog niet alles! AVS Video Converter is een aanrader, omdat het zo'n compleet programma is. Na het converteren, is het mogelijk om het beeldmateriaal te bewerken. Dit is vooral erg handig als je zelf een filmpje hebt gemaakt met een filmcamera of je telefoon! De kleuren en stand van de camera kunnen dan nog wel eens wisselen. Handig als je dat gewoon even aan kunt passen, zonder hiervoor een ingewikkeld programma te gebruiken.

Bewerkingsopties:
  • Scènes knippen en scheiden
  • Speciale effecten toevoegen
  • Helderheid en kleur aanpassen
  • Beelden roteren
  • Titels toevoegen
  • Waarom AVS Video Converter downloaden:

Je kunt natuurlijk zelf uitvogelen naar welk formaat je moet converteren, maar kunnen veel lastige instellingen bij komen kijken. De software heeft daarom enkele standaard conversies ingebouwd; zo is jouw bestand met één druk op de knop geschikt voor iPod, iPhone, iPad, PSP, Zen, PS3 (HD-ondersteuning), Xbox (HD-ondersteuning), Nintendo, mobiele telefoons, Android-apparaten, draagbare mediaspelers, enzovoort.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Converteren.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Any Video Converter.