Free CUDA Video Converter downloaden

Free CUDA Video Converter is veelzijdige software voor het converteren van videobestanden. 

Free CUDA Video Converter: alles in 1

Men verwacht tegenwoordig steeds meer van software. Niemand heeft nog zin om een aantal verschillende programma's op de computer te zetten voor taken die onder dezelfde categorie vallen. Gelukkig pakken ook ontwikkelaars van gratis software dit op; Free CUDA Video Converter is een zeer uitgebreid programma voor alles wat met converteren te maken heeft.

  • HD video conversion
  • Gangbare videobestanden converteren
  • Video slideshows van je foto's maken
  • 1 audiobestand gelijktijdig naar meerdere bestanden rippen
Waarom Free CUDA Video Converter gebruiken?

Niet ieder apparaat ondersteunt alle verschillende videobestanden, waardoor ook niet alles af te spelen is. Met Free CUDA Video Converter los je dit zo op. Upload een videobestand nar het programma en selecteer een profiel waarvoor je het bestand geschikt wilt maken. Vervolgens doet Free CUDA Video Converter de rest

Converteren is trouwens ook handig als je nog wat oude video's op je computer hebt staan, die niet meer worden ondersteunt door moderne mediaspelers. Maar wat voor klusje je ook uitvoert: je video's komen er altijd in HD kwaliteit uit!

Mogelijkheden Free CUDA Video Converter:

Met dit programma kun je niet alleen simpel converteren. Het is ook mogelijk om de videobestanden die je hebt omgezet, nog wat na te bewerken. Zo kun je onder andere:

  • Ondertiteling toevoegen
  • Beveiligen met watermerken
  • Video bijsnijden
  • Speciale effecten toevoegen

Ben je klaar met je film? Dan kun je deze via Free CUDA Video Converter meteen delen via: PS3, PSP en Xbox, smartphone, tablet of je Apple TV.

Free CUDA Video Converter is een veelzijdige oplossing voor Windows om films te converteren en meteen te delen. Het programma is echter wel Engelstalig. Heb je daar problemen mee dan is Any Video Converter een goed en Nederlandstalig alternatief. 

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Converteren.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is ConvertXtoVideo.