XRECODE3 downloaden

XRECODE3 is software om audio te converteren en ondersteunt de meeste gangbare audioformaten zoals mp3, wav, flac, dsd, enz. Het ondersteunt ook het extraheren van audiobestanden uit de meeste videobestanden en je kunt audio CD’s rippen.

Waarom XRECODE3 downloaden?

Heb jij een grote muziekverzameling op de computer staan die je overal en nergens vandaan hebt gehaald? Dan kan het best zo zijn dat bijna alle mogelijke soorten audiobestanden in je bibliotheek staan. Niet handig, want iedere indeling heeft een andere kwaliteit, volume of werkt niet op bepaalde apparaten of spelers.

Met XRECODE3 kun je alle bestanden op je computer omzetten naar hetzelfde formaat, waardoor je orde in de chaos schept. Zo weet je zeker dat de audio in jouw bibliotheek op ieder apparaat of schijf goed te beluisteren is.

Interface XRECODE3

De interface van de software is simpel en eenvoudig. Er is geen tijd verspild aan goed doordacht design, maar wel aan duidelijkheid. De look is ‘grijs’ en doet een beetje denken aan oudere Windows versies. Maar het het is wel meteen duidelijk waar welke optie voor dient en wat er allemaal mogelijk is.

Belangrijke kenmerken en opties:
  • Meerdere bestanden tegelijk converteren
  • Bestandsnamen aanpassen
  • Converteren
  • Audio extraheren
  • Samenvoegen of splitten
  • Vooruitgang van proces bekijken

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Converteren.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Sidify Music Converter.