MacGourmet Deluxe for Mac downloaden

MacGourmet Deluxe for Mac is misschien wel de musthave voor iedere hobbykok. In dit programma kun je namelijk een complete ‘kook bibliotheek’ aanleggen. Download nu bij ons een gratis proefversie (met volledige functionaliteit) en sta versteld van het gemak en de mogelijkheden!

Als jij meer dan zomaar een beetje van koken houdt, weet je als geen ander dat je je recepten ergens op moet schrijven. Je zou kunnen vergeten hoe je een gerecht moet bereiden, maar het is ook mogelijk dat je gewoon helemaal nooit meer aan een bepaald recept denkt! En dat zou natuurlijk zonde zijn. Met MacGourmet Deluxe for Mac kun je recepten verzamelen, bewerken, inzien en delen, in een makkelijke en gebruiksvriendelijke interface.

Het hoofdgedeelte van het programma, waar je de daadwerkelijke recepten opslaat, is volledig aanpasbaar aan je eigen voorkeuren. Handig, want zo heb jij altijd snel die ene lekkere bereidingswijze voor een varkensrollade gevonden.

Niet alleen recepten

Koken bestaat natuurlijk uit meer dan recepten alleen. Je moet ook nog boodschappen doen, aan het juiste seizoen denken, gevarieerde maaltijden op tafel zetten. Er komt nog best veel bij kijken! Daarom kun je in MacGourmet Deluxe for Mac ook makkelijk boodschappenlijstjes samen stellen, die vervolgens meteen te printen zijn. En wat vooral heel fijn is: het programma onthoudt vorige lijstjes, waardoor je een nieuwe binnen enkele seconden samenstelt.

Verder is er ook een apart gedeelte om notities over de juiste wijn bij het juiste gerecht te maken en kun je updates van je favoriete foodbloggers volgens via het RSS systeem.

Waarom deze recepten software downloaden?
  • Breng recepten tot leven met afbeeldingen, aanwijzingen en kleurcodes
  • Selecteer uit meerdere thema's voor je persoonlijke receptenboek
  • Voeg nieuwe categorieën toe - is dat speciale Italiaanse gerecht Toscaans of Siciliaans?
  • Speciale apparatuur nodig voor jouw beroemde cake? Voeg toe aan de lijst!
  • Illustreer een recept door foto's en aanwijzingen voor elke stap op te nemen

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Eten en Drinken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Smulweb App.