Genius Scan downloaden

Met Genius Scan heb je altijd en overal toegang tot een scanner. Handig als je bonnetjes wilt bewaren, officiële documenten moet versturen, recepten van de dokter bij de hand moet hebben of een tekening van je kind digitaal wilt hebben. Genius Scan is superhandig voor iedereen die voor altijd vaarwel wilt zeggen tegen papier!

Waarom Genius Scan?

Je zou denken; waarom kan ik niet gewoon een foto maken van bonnetjes, documenten, tekeningen, etc? Maar vaak krijg je op die manier een slordig resultaat dat niet professioneel overkomt. De Genius Scan snijdt de foto's ook automatisch af en zorgt voor een witte achtergrond. Vraagt iemand om een kopie van je identiteitskaart? Die kan je dus voortaan gewoon maken met je iPhone!

Hoe werkt het?

Als je de app opent, kun je meteen een foto maken. Daarna heb je een aantal keuzes. In welke extensie wil je je scan hebben, hoe groot mag de scan zijn en wil je de scan misschien meteen verzenden naar je Dropbox of Gmail? Je kan de foto ook nog bijsnijden, inzoomen of uitzoomen. Als een foto wat donker en onderbelicht uitvalt kun je met Genius Scan er zelfs voor zorgen dat deze er als een echte 'kopie' of 'scan' uit komt te zien.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Foto apps.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Foodie.