Film.nl downloaden

Met de gratis app Film.nl hoopt branchevereniging NVPI (Nederlandse Vereniging van Producenten en Importeurs) het makkelijker te maken om legaal een film of serie te kijken.

Films en series kijken doen we tegenwoordig niet alleen meer op televisie of in de bioscoop. Er is een wildgroei aan streamingdiensten en andere digitale kijkmogelijkheden ontstaan. Logisch dus dat jij soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Wat is Film.nl?

Wat is nou helemaal legaal en wat niet? Voor veel mensen is dit nog steeds onduidelijk. Film.nl wilt hier verandering in brengen, door aan voorlichting te doen en jou te vertellen waar je content kan kijken waar de auteursrechten worden gerespecteerd.

Film.nl is in principe een grote zoekmachine voor het legale filmaanbod, verpakt in een mooie app. Door suggesties te geven waar je een film legaal kunt kijken, hoopt de vereniging dat mensen minder snel naar illegale downloadsites gaan.

Hoe werkt het?

Voordat je Film.nl voor het eerst opent, geef je een aantal favoriete genres op. Zo kan de app jou het snelst helpen en persoonlijke suggesties doen.

Ben je op zoek naar een bepaalde film, maar weet je niet waar je deze het voordeligst, snelst en veilig legaal kunt bekijken? Voer de titel in bij de zoekbalk van Film.nl en de app gaat voor jou aan de slag. In het zoekresultatenlijstje wordt het aanbod van Videoland, Netflix, bioscopen, webshops en andere diensten gecombineerd. Zit er iets bij naar je zien? Dan word je met één tik naar de juiste omgeving of website geleid. Handig!

  • Kies genres en bronnen voor een persoonlijk aanbod
  • Ontdek nieuwe series en films op basis van jouw voorkeuren
  • Zie in één oogopslag waar je content kunt kijken
  • Zoek op titel en zie gelijk de bronnen

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Mediaspeler.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is MediaMonkey.