Geekin Radio downloaden

Wissel je op Spotify graag tussen verschillende afspeellijsten? Speel je vaak je 'Discover Weekly' lijstje af en kun je uren op YouTube spenderen met het luisteren van nieuwe muziek? Dat is leuk, maar het is nóg leuker als je die muziek meteen met je vrienden kunt delen. Samen naar muziek luisteren gaat alleen wat lastig als je niet bij elkaar in de buurt bent. Gelukkig brengt Geekin Radio daar nu verandering in!

Geekin Radio gaat ervan uit dat muziek luisteren iets sociaals is. Geen app dus voor mensen die enkel naar top 50 lijstjes luisteren, maar een manier voor muziekliefhebbers om gelijkgestemden te vinden om over hun favoriete artiesten en genres te praten.

Hoe gebruik je Geekin Radio?

Geekin Radio gebruikt het platform SoundCloud als muziekbibliotheek, maar je hebt geen SoundCloud account nodig. Je logt in met je Twitter-account. Vervolgens kun je zoeken in de database naar jouw favorietjes, nieuwe hits en aanraders. Zoek je vrienden op en maak een connectie.

Kenmerken van de gratis app Geekin Radio:
  • Luister samen muziek op afstand
  • Like een nummer
  • Chat over muziek met vrienden in Geekin Radio
  • Muziekbibliotheek via SoundCloud
Op afstand samen naar muziek luisteren

Wanneer jij een liedje draait en verbinding maakt met een vriend, zal dat nummer ook bij je vriend worden afgespeeld. Je kunt ieder moment in- en uitschakelen. Natuurlijk kun jij ook muziek meeluisteren van een ander. Wanneer het je bevalt, kun je het Burn tekentje aandrukken: jij vindt dit nummer hot!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Mediaspeler.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is DivX Player.