Coollector downloaden

Met Coollector krijg je weer zicht op je DVD-verzameling en sta je nooit meer uren voor je kast om een film of serie uit te kiezen. 

Waarom Coollector downloaden?

Als filmliefhebber heb jij waarschijnlijk een hele volle kast met DVD's en staat je computer vol met films. Maar heb je enig idee welke titels je ook alweer bezat? Welke films je al had gezien en wat je daarvan vond? En wat moet je vanavond nu weer eens gaan kijken?

Coollector is zowel handig voor de filmliefhebber als de filmverzamelaar!

  • Persoonlijke aanbevelingen
  • Digitale bibliotheek aanleggen, compleet met uitleenregister
  • Database raadplegen

Filmliefhebbers kunnen in Coollector bijhouden welke films en series ze al hebben gezien en wat je ervan vond. Het programma analyseert jouw smaak en geeft op basis hiervan aanbevelingen om te kijken.

Filmverzamelaars kunnen in Coollector invoeren welke DVD ze al bezitten, waar je ze hebt opgeslagen en aan wie je ze hebt uitgeleend. Ook je digitale collectie breng je makkelijk in kaart, omdat het programma deze automatisch inlaadt.

Coollector bevat verder een grote database aan series en films, inclusief het aanbod van Netflix en Hulu. De titels zijn allemaal voorzien van belangrijke informatie als filmposters, beschrijvingen, acteurs, etc. De lay-out is compleet aan te passen aan eigen smaak met skins en kleuren.

Media beoordelen met Coollector

Films beoordelen is een van de belangrijkste functies van het programma. Op die manier kan het systeem jouw smaak analyseren en aanbevelingen doen. De enige vragen die je hoeft te beantwoorden zijn: 'Was het een slechte film?' en 'Zou je deze opnieuw kijken?'

Deze download betreft een gratis free trial. Tevreden? Dan kun je het hele programma voor maar €9 aanschaffen!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Bibliotheken beheren.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is MusicBrainz Picard.