Waze downloaden

Waze is 's werelds grootste community gebaseerde verkeers- en navigatie app. Samen met andere chauffeurs in je regio deel je realtime verkeersinformatie. Op die manier maakt iedereen tijdswinst en bespaar je op brandstof tijdens de dagelijkse autoritten.

Wat maakt Waze zo goed?

We zeiden het al even: iedereen die Waze gebruikt, zorgt ervoor dat de app beter wordt. Geef simpel aan dat je in de file staat of last hebt van oponthoud en andere weggebruikers wordt een alternatieve route aangeboden. Zo heb je altijd de beste route naar je werk te pakken. Samen sta je elkaar bij en attendeer je elkaar op:

  • gevaarlijke situaties
  • politiecontroles
  • flitsers
Kaarten updates

Een actieve community van Waze map editors werkt aan het continu verbeteren en updaten van de kaarten van Waze. Daarom zie je daar als eerste de wijzigingen in de verkeerssituatie bij jou om de hoek terug, waardoor routes voor iedereen continu verbeteren.

Brandstof besparen

Navigeer naar het goedkoopste tankstation op jouw route, mogelijk gemaakt door de community die brandstofprijzen met elkaar deelt via de app. Door samen te werken en de prijzen aan de pomp te melden, besparen we met z'n allen op de brandstofkosten.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Navigatie en Verkeer.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is NS Reisplanner Xtra.