SABnzbd downloaden

De snelste en populairste mogelijkheid om muziek, films, games of andere bestanden te downloaden is door het downloaden via nieuwsgroepen. Het meest populaire programma op dit moment is dan wel SpotNet, toch vinden wij SABnzbd voor de beginnende gebruiker zeker interessanter! Het downloaden via nieuwsgroepen doe je niet zomaar, deze gratis download helpt je zeker op weg!

Eerst ga je SABnzbd downloaden, dit kan voor Windows en Mac. Na het downloaden kun je deze installeren in het Nederlands, de configuratie gaat vervolgens web-based (via een internetscherm).

Je hoeft geen moeilijke instellingen te gebruiken, de standaardinstellingen zijn al voldoende, uiteraard is het wel belangrijk om de gewenste nieuwsserver in te stellen. De in te stellen nieuwsserver voor SABnzbd is niet voor iedereen hetzelfde, je huidige internetprovider kan namelijk een gratis nieuwsserver hebben. Voldoet deze niet aan de wensen, Google dan even naar andere nieuwsservers (de meeste hebben gratis proefperiodes).

SABnzbd, versie 0.7.20, download je nu gratis en biedt zelfs de mogelijkheid om via je eigen webbrowser te gebruiken. Het programma biedt de mogelijkheid om nzb-bestanden te laden, waarna de juiste files van usenet worden geplukt.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Nieuwsgroepen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is NZBGet.