Advanced Systemcare FREE downloaden

Advanced Systemcare FREE is een gratis programma voor het optimaliseren en opruimen van je computer.

Advanced Systemcare FREE downloaden

Op zoek naar een gratis onderhoudprogramma voor je computer? Dan kom je al snel uit bij Advanced Systemcare FREE. Dit programma is de nummer één als het gaat om gratis opschoners en onderhoud. Binnen enkele klikken werkt jouw PC weer als een zonnetje en zijn je harde schijven en andere opslagmedia ontdaan van overbodige rotzooi.

Als je kiest voor de algemene scan 'Opschonen en optimaliseren', kun je een aantal checkboxes aan- of uitvinken. Zo kun je zelf bepalen welke delen van je computer worden opgeschoond. Daarnaast heb je nog scans voor 'versnellen' en 'beschermen'. Hierbij worden onder andere oude instellingen en apps opgespoord en verwijderd en wordt er gegeken naar verdachte activiteit. Staat er malware op je computer? Dan vindt Advanced Systemcare FREE dit waarschijnlijk wel. Vervolgens kun je de schadelijke software verwijderen met een van onze gratis anti-malware downloads.

Waarom je Advanced Systemcare FREE moet downloaden

Schone en razendsnelle computer

Advanced SystemCare ruimt je PC op, zodat je verouderde computer optimaal blijft werken. Het programma verwijdert junk files, tijdelijke bestanden, restbestanden, ongeldige snelkoppelingen en opgestapelde registerbestanden in één klik. Met de nieuwe schijfoptimalisatie technologie wordt er meer vrije ruimte beschikbaar gemaakt op de harde schijf en verbeteren de prestaties.

Snelle opstarttijd & internetverbinding

Er is niets frustrerender dan een trage computer! Advanced SystemCare zorgt voor een snellere opstarttijd en razendsnelle internetverbinding. Zo hoef je je niet meer te storen aan een computer die ontzettend traag opstart, langzame laad tijden van webpagina’s en trage downloadsnelheden.

Veiligheid en online privacy

Dagelijks komt er nieuwe kwaadaardige software bij die je computer kan beschadigen. Advance SystemCare biedt de meest krachtige bescherming tegen het stelen van je privacy, het achterlaten van gebruikerssporen, hackers, malware, ongevraagde wijzigingen van startpagina’s en verwijdert opdringerige advertenties, reclame en pop-ups.

Advanced Systemcare FREE: Verschil met de PRO versie

Naast de gratis versie van Advanced Systemcare, bestaat er ook nog een betaalde. De zogenaamde PRO versie. Ze doen allebei uitstekend hun werk: je computer wordt schoner en sneller. De PRO versie heeft echter wel wat extra trucjes, waardoor het programma nog aangenamer werkt:

  • Bekijk en beheer RAM, CPU, schijfgebruik en temperatuur op je bureaublad
  • Internetbooster (tot 300% sneller)
  • Automatische opschoning van het RAM geheugen
  • Register opschonen
  • Bescherming tegen veiligheidslekken
  • Anti-tracker instellen in je browser
  • Supersnelle opstarttijd van de computer

Bovenstaande functies zijn vooral extraatjes: een toevoeging op de prima werking van de gratis variant van Advanced systemcare. Vind jij het fijn om al deze functies in één programma te hebben? Download dan nu de PRO versie en betaal maar €19,99.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is McAfee Total Protection.