Allway Sync downloaden

Zou het niet handig zijn als je op twee verschillende computers bij dezelfde bestanden zou kunnen? Dit is mogelijk met het programma Allway Sync!

Wat is Allway Sync?

Met Allway Sync is het super makkelijk om bestanden en mappen op twee (of meer) computers of externe apparaten te synchroniseren. Zo kun je vanaf verschillende locaties bij alle belangrijke bestanden. Hierbij worden alle aanpassingen aan een bestand meteen opgeslagen, waardoor je op ieder gesynchroniseerd apparaat altijd een recent bestand opent.

Allway Sync is eigenlijk een hulpmiddel om het gebruik van Alway Cloud makkelijker te maken. Allway Cloud is een cloud opslag dienst, die eerst alleen via je browser toegankelijk was. Nu er ook een synchronisatie programma is gemaakt, hoeft dat niet meer! Je kunt via AllwaySync al je bestanden beheren en organiseren. De interface van het programma lijkt op die van Windows Verkenner, waardoor de software makkelijk werkt en vertrouwd aanvoelt.

Welke soort data en bestanden kun je synchroniseren?

Eigenlijk alles. Of dit nu MS Office documenten zijn of afbeeldingen, text bestanden en contactgegevens. Daarnaast kun je Allway Sync ook gebruiken voor het synchroniseren van instellingen van apps. Voorbeeld: op je werk sla in je in je browser enkele favorieten op, maar die zou je thuis ook graag willen gebruiken. Dan kun je deze map met favorieten (vaak te vinden onder C:\Gebruikers\Gebruikersnaam\Favorieten) in zijn geheel met Allway Sync synchroniseren.

De belangrijkste kenmerken van Allway Sync zijn:

  • Synchroniseer data tussen verschillende apparaten
  • Interface gelijk aan die van Windows
  • Synchronisatie geschiedenis inzien
  • Synchroniseer meerdere mappen
  • Meerdere taken tegelijk uitvoeren
  • Aanpassingen aan bestanden worden meteen gesynchroniseerd
  • Handig voor het maken van een backup
  • Geen limiet

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is CPU-Z.