CCEnhancer downloaden

Ccleaner is dé software als het gaat om jouw computer schoonmaken, maar zelfs de besten laten wel eens wat liggen. Wil je echt zeker zijn van een brandschoon systeem? Dan download je CCEnhancer. Dit is een gratis uitbreiding voor CCleaner en voegt een nog grotere lijst software toe om te doorzoeken en op te schonen.

Wat kun je met CCleaner?

CCleaner is de gratis download om je schijf op te ruimen en overbodige bestanden te verwijderen. Je maakt je Windows en Mac computer hier vaak weer stukken sneller mee en je houdt meer MB's over op je harde schijf om bestanden op te slaan die wél belangrijk zijn. CCleaner staat bekend als de beste 'cleaner' die er te vinden is en is ook nog eens gratis!

En wat doet CCEnhancer dan?

Met CCEnhancer maak je de cleaner nóg beter: het is in staat je computer en software effectiever te doorzoeken. De gratis uitbreiding ondersteunt meer dan 900 nieuwe programma's die doorzocht kunnen worden om overbodige bestanden als log- en cachefiles te verwijderen.

CCEnhancer is niet van dezelfde makers als CCleaner. De twee programma's werken wel perfect samen, maar CCEnhancer kan eventueel ook door andere cleaners worden gebruikt zoals System Ninja.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Amigabit Disk Defrag.