Lazesoft Recovery Suite downloaden

Lazesoft Recovery Suite is een handig programma dat bestanden, data en instellingen kan herstellen.

Hoe werkt Lazesoft Recovery Suite?

Ben je belangrijke bestanden of data kwijt? Doet Windows het niet meer zoals het hoort? Of start je computer niet meer normaal op? Met Lazesoft Recovery Suite los je al deze problemen eenvoudig op! Het enige wat je hoeft te doen, is een Lazesoft autoboot CD of USB-stick maken. Zo'n CD maak je met behulp van deze download. Klaar? Start de CD of USB stick dan tegelijk op met de computer. Vervolgens verschijnt er een wizard in je scherm, die je stap voor stap helpt om data en instellingen terug te halen.

Wanneer Lazesoft Recovery Suite gebruiken?

Twijfel je of Lazesoft Recovery Suite wel het juiste programma is voor jouw probleem? Wij hebben de meest voorkomende situaties waarin Lazesoft Recovery Suite wordt gebruikt, op een rijtje gezet.

  • Lazesoft Windows Recovery - Windows Systeemherstel
  • Lazesoft Data Recovery - Gegevens herstellen
  • Lazesoft Recover My Password - Windows wachtwoord herstel
  • Lazesoft Disk Image & Clone - Schijf backup, kloon en partitie manager

Opstartproblemen: Start Windows niet meer goed op? Heb je constant problemen als je de computer aanzet? Of heeft zich er een crash voor gedaan? Met Lazesoft Recovery Suite kun je de virussen of foute bestanden die de problemen veroorzaken elimineren.

Data herstel: Het overkomt iedereen wel eens: per ongeluk belangrijke bestanden definitief verwijderen. Met Lazesoft Recovery Suite is het mogelijk om dit soort zaken ongedaan te maken. Ook in het geval van een geformetteerde (externe harde) schijf of beschadigingen aan bestanden kan de software uitkomst bieden.  

Wachtwoord herstel: Ben je onverhoopt je algemene wachtwoord kwijt geraakt, waarmee je toegang krijgt tot het systeem en dus belangrijke en waardevolle bestanden en mappen? Of de installatiecode van Windows zelf kwijt na een nieuwe installatie? Met Lazesoft Recovery Suite is het mogelijk om wachtwoorden en programma sleutels te herstellen.

Schijven beheren: Met deze functie is het mogelijk om een backup of kloon van een harde schijf of partitie te maken. Zo kun je Windows via een andere schijf starten of belangrijke foto's naar een andere partitie kopiëren, mochten er zich problemen voordoen. Andere opties zijn o.a. om je schijven compleet te wissen of formatteren juist ongedaan te maken.

Maar het mooiste van Lazesoft Recovery Suite blijft toch wel dat het voor thuisgebruik geheel gratis te gebruiken is!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is SlimDrivers.