Feedly downloaden

Een RSS-reader is een online of offline reader waarin de links en previews van artikelen worden getoond waarop je bent geabonneerd. Een RSS-reader kun je ook wel simpel omschrijven als nieuwslezer. Het vernieuwde Feedly is een van de fijnste apps die je kunt gebruiken om op de hoogte te blijven van het voor jou relevante nieuws. Je kunt Feedly gebruiken in je browser of downloaden als app voor Android en iOS.

De opzet is eenvoudig: je maakt in Feedly categorieën aan (zoals nieuws, sport en technologie), voegt daar je favoriete websites aan toe, en kunt comfortabel per categorie door artikelen bladeren. De artikelen die je wilt lezen, openen in een browservenster zodat je de app nooit hoeft te verlaten.

Abonneer je naast je favoriete nieuwskanalen ook op YouTube channels, blogs of andere websites die voor jou relevant zijn. Interessante artikelen kun je vervolgens delen via LinkedIn, Twitter, Facebook, Evernote, OneNote of Pinterest. Ben je op zoek naar nieuwe sites of blogs, dan kun je ook door de voorgestelde of populaire artikelen voor bijvoorbeeld techniek, business, marketing, design, koken, fotografie, etc bladeren.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Stellarium.