Flipboard downloaden

Flipboard is een magazine-achtige RSS-reader. De app werkt in de basis hetzelfde als elke andere bekende RSS-reader, maar maakt gebruik van een interface die de indruk wekt dat je een tijdschrift aan het lezen bent. De app werd bij lancering zo goed ontvangen, dat Apple Flipboard uitriep tot de 'app van het jaar'.

Als je Flipboard hebt gedownload, kun je je storten op coverstories, gepersonaliseerde selecties van artikelen, nieuws en video's van de bekendste media. Maar dat is nog niet alles, je kunt met de app ook verschillende social media in de gaten houden. Je hoeft nooit meer verschillende schermpjes, apps of websites te openen – tegenwoordig kun jij alles volgen via Flipboard.

Met Flipboard kan je o.a. :
  • Je eigen magazine samenstellen
  • Artikelen van internationale topmedia lezen (New York Times, CNN, etc.)
  • Twitter hashtags of personen volgen
  • Facebookpagina's volgen
  • Verhalen verzamelen over specifieke thema's
Hoe begin je?

Het is de bedoeling dat je een eigen 'magazine' samenstelt uit interessante onderwerpen, media of social media. Flipboard is opgebouwd uit verschillende tegels die op pagina's staan. Swipe langs de pagina's en tik de tegels aan die interessant vindt. Dan komen ze voortaan naar voren op jouw homepage. Wil je wat bewaren in je eigen magazine? Klik dan heel simpel op de '+'.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Google Earth.