Launcher downloaden

Deze iOS app is heel erg handig! Met het gratis Launcher kun je sneller en makkelijker dan ooit navigeren door je favoriete apps, opdrachten en websites. In de app sla je snelkoppelingen op die je direct vanuit het Berichtencentrum van je telefoon kunt openen.

Launcher met widget voor Berichtencentrum is de officiële naam van deze gratis app. Precies zoals de naam zegt kun je launchers, oftewel snelkoppelingen, plaatsen in je berichtencentrum. Dat is handig, want om hier te komen hoef je enkel je vinger van boven naar beneden op het scherm te schuiven.

Wat kun je met Launcher?

Zoals je ziet op de afbeeldingen verschijnt er onder de datum direct een balk van Launcher. Hier staan vervolgens de applicaties in waar jij zelf een snelkoppeling naar hebt gemaakt. Niet alleen apps, ook de opdracht om een specifiek persoon te bellen of een bepaalde website te bezoeken, kun je in de Launcher kwijt.

Met Launcher plaats je oa. deze snelkoppelingen:
  • Direct bellen, mailen, FaceTimen naar een contact
  • Vraag huidige locatie op
  • Directe links naar websites
  • Start Muziek of Weer-app op

Het enige wat je hoef te doen is het instellen van de launchers. Dit spreekt allemaal voor zich wanneer je de app download. Je krijgt de vraag of je jouw contacten wil delen met de app. Daarna kun je de snelkoppelingen direct instellen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Leaving Work.