Pocket downloaden

Als je de volgende situatie herkent, is Pocket echt wat voor jou! Stel; je zit aan het ontbijt net een interessant artikel te lezen op je smartphone, maar ineens is het veel later dan je dacht. Je snelt de deur uit en haalt nog net je trein. Helaas is er geen fijne WiFi-verbinding, je 4G-netwerk ligt eruit en je wilt wel verder met dat interessante artikel.

Wat is Pocket?

Heb je even geen tijd om een bepaald artikel te lezen, een video te bekijken of door foto's heen te scrollen? Sla deze dan zolang op in de app 'Pocket', zodat je op een later tijdstip en zonder zoekwerk meteen weer verder kunt met lezen.

Je kunt vanaf bijna iedere app of locatie die content aanbiedt, iets opslaan in Pocket. Bijvoorbeeld vanaf je computer of vanuit Safari, e-mail of je favoriete apps, zoals Facebook, Twitter, Flipboard en Feedly. Je kunt een gevonden artikel, video of link opslaan naar Pocket om later te bekijken. De items worden gesynchroniseerd naar je telefoon, tablet en computer; zodat je ze op elk moment, waar dan ook kunt bekijken. Zelfs als je offline bent.

Aanbevelingen en favoriete verhalen delen

Pocket houdt bij welke verhalen je opslaat en wat je interesses zijn. Op basis daarvan kan de app jou aanbevelingen van interessante artikelen en content geven. Daarnaast kun je je favoriete verhalen aan je volgers op social media aanbevelen, zodat iedereen op de hoogte is van wat jij leuk vindt.

Dit moet je ook nog weten over Pocket:
  • Onbeperke opslag
  • Maak gebruik van tags voor een duidelijk overzicht
  • Tekst-naar-spraak optie om artikelen te beluisteren
  • Desktopbrowsextensies voor Safari, Chrome en Firefox
  • Nederlandstalig

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Google Translate.