TeraCopy downloaden

TeraCopy is een programmaatje waarmee grote kopieeropdrachten een stuk sneller volbracht worden. Vaak doet Windows Verkenner of Android er tergend langzaam over, waardoor je bijna tot waanzin wordt gedreven. Met TeraCopy is dit voorbij!

Het programma onthoudt onder andere veel gebruikte locaties, waardoor deze niet eerst te hoeven worden gezocht. Dit bespaart een hoop tijd! Daarnaast worden er buffers aangemaakt bij het kopiëren van de ene naar de andere harde schijf, wat ook weer tijdswinst oplevert.

Makkelijk problemen oplossen:

Gaat er tijdens de bestandsoverdracht wat fout? TeraCopy probeert het probleem meteen op te lossen en als dat niet lukt, wordt het foute bestand gewoon overgeslagen. Zo wordt niet heel de overdracht gestopt, waardoor je weer helemaal opnieuw moet beginnen. Ook kan het programma een download pauzeren en weer verder gaan als er een stabiele netwerk- of interverbinding is. Een andere fijne functie: TeraCopy sluit automatisch onnodige bestanden van een bestandsoverdracht uit.

Bestanden checken:

TeraCopy checkt na een overdracht of alle bestanden ook daadwerkelijk zijn gekopieerd. Dit doet het programma door de broncodes van de identieke bestande te vergelijken.

Bevestiging vragen:

Als je een map van de ene naar de andere locatie sleept om te kopiëren, verschijnt er een venstertje dat om een bevestiging vraagt. Je kunt kiezen uit: Copy with TeraCopy, Copy with Explorer of Cancel. Zo voorkom je dat je per ongeluk mappen naar een onvindbare locatie verhuist.

Sneller werken:

TeraCopy houdt de geschiedenis bij van welke locaties je recent hebt gebruikt en welke mappen er open staan in verkenner.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is My Family Tree.