Microsoft OneNote downloaden

De ene keer op papier, dan weer in de notities van je telefoon of je computer. Notities en kleine aantekeningen maak je vaak overal en nergens. Met het digitale notitieblok van Microsoft OneNote raak je nooit meer notities kwijt. Je houdt ze met deze gratis download overal en op al je apparaten bij.

Microsoft OneNote biedt de volgende opties:
  • Notities synchroniseren voor al je apparaten
  • Notities delen met vrienden, familie en collega's
  • Nieuwsartikelen opslaan
  • Artikelen direct vanaf het internet opslaan

OneNote heeft enorm veel opties, zoals het maken van schetsen, pijlen en grafieken. Gebruik het als een echt notitieblok! Daarnaast kun je ook foto's invoegen vanaf de camera van je apparaat en tekst zoeken in de afbeelding.

Makkelijk delen

Lekkere recepten en goeie reistips moet je niet voor jezelf houden: deel deze notities met je vrienden en familie! Door in OneNote een contactpersoon te noteren, kun je hem of haar machtigen jouw notitie te bekijken. Ideaal!

Artikelen van het internet

Met de Web Clipper kun je artikelen direct opslaan vanaf het Internet en in een notitie zetten. Ideaal om later terug te lezen. De software bevat veel handige widgets om jouw notities te markeren en herkenbaar te maken.

We raden Microsoft OneNote zeker aan. Het fijne eraan is dat het op al je apparaten van Windows, Mac, Android en iOS te gebruiken is. Zo schrijf je een notitie op je telefoon en kun je deze later teruglezen op je computer. Daarnaast is het programma geheel in het Nederlands.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Planning en organisatie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Task Till Dawn.