MyLifeOrganized (MLO) downloaden

Ons leven is tegenwoordig een stuk drukker dan vroeger. Werken, kinderen, het huishouden, klusjes, helpen op school, het perfecte plaatje op Instagram creëren. Het gaat niet in de koude kleren zitten. Met de app MyLifeOrganized (MLO) zorg je dat je niets meer vergeet en dat het allemaal in goede banen wordt geleid.

Waarom MyLifeOrganized downloaden?

Er zijn een hoop verschillende takenmanagers te vinden en allemaal doen ze hun werk goed. Toch springt MLO er met een paar punten tussenuit. Zo kun je namelijk instellen dat MLO ‘aftelt’, waardoor je in het takenoverzicht ziet staan dat iets over 4 dagen af moet zijn. Daarnaast is het programma voor Windows computers, Android smartphones en tablets en iPhone en iPad te downloaden. Je kunt MLO dus op (bijna) ieder device gebruiken! (voor complete synchronisatie moet je echter wel een PRO licentie aanschaffen)

Simpele taken nog makkelijker maken

Waarschijnlijk ben jij er ook al vaak tegenaan gelopen. Je plant iets ‘simpels’ in en dat blijkt uiteindelijk nog een heel project te zijn. Neem het verven van een kastje. Je moet er de spullen voor in huis halen, kleine reparaties uitvoeren, voorbereidingen treffen zoals schuren en afplakken en dan ook nog daadwerkelijk het schilderen zelf. Dit gaat een stuk sneller en overzichtelijker als je deze taak in MLO uitschrijft.

MyLifeOrganized op je smartphone

MLO werkt waarschijnlijk nog het best op je smartphone of tablet. Omdat je die overal mee naartoe neemt, kun je ook altijd worden herinnerd aan een taak of er een afronden. Zo krijg je een reminder als je langs de bakker komt en er ‘brood halen’ op je lijstje staat. Verder kun je op je telefoon een visuele grafiek raadplegen van hoe je dag eruit ziet. Zo weet je precies wanneer het spitsuur is!

Andere handige en belangrijke functies:
  • Taken opdelen in subtaken
  • Uiterlijk en velden van MLO zelf instellen
  • Werkt met tabs (bv: recent afgerond, nieuw, huidig, to-do, etc.)
  • Verschillende vooraf ingestelde templates gebruiken
  • Doelen stellen
  • Context aangeven (administratie, werk huishouden, etc.)
  • Terugkerende taken instellen

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Planning en organisatie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is TimesUpp.