TimesUpp downloaden

Optimaal gebruik maken van de uren in de dag, allemaal met behulp van een app. Gebruik jij de agenda van je iPhone? TimesUpp berekent jouw reistijd van afspraak tot afspraak. Het enige wat je hoeft te doen is per afspraak de locatie invoeren. De rest wordt voor je geregeld. 

Efficiënt je dag indelen

Van afspraak naar afspraak hollen, omdat je het te strak hebt gepland. We doen het allemaal wel eens. Met deze app voor iOS wordt je reistijd automatisch berekend en weet je precies hoe laat je het beste je volgende afspraak kunt plannen. Ergens naartoe waar je nog niet eerder bent geweest? Klik gewoon op je navigatie app en zelfs hier hoef je niets meer in te vullen. Ideaal!

Jouw persoonlijke reisassistent

Sommige mensen hebben een personal assistant of een secretaresse. Jij kunt het allemaal zelf in de hand houden met deze app! Ga je rijden? Pak je de trein? Misschien ga je wel met de fiets of lopend. Er wordt overal rekening mee gehouden. Het wordt allemaal voor je berekend. Zelf hoef je dus niets meer te doen, en toch heb je alles in eigen hand. Heerlijk!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Planning en organisatie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Wunderlist.