Todoist downloaden

Vroeger, in een tijd zonder tablets of internet en de nieuwste snufjes, plande je je taken gewoon op papier. Maar waarom zou je overal nog losse schema's en agenda's laten slingeren als je de keuze hebt uit een aantal hele fijne plannings apps? Todoist is er zo eentje.

Overal toegang

Todoist is op meer dan 10 platformen te downloaden. Waar je ook bent, welk device je ook in je tas hebt zitten: je kunt altijd bij je takenlijst. Handig als je op kantoor met een Windows computer werkt, maar thuis nog even op je Ipad je schema voor morgen wilt bekijken.

Samenwerken aan gedeelde taken

Je kunt in de gratis versie 5 mensen uitnodigen voor een bepaalde taak. Zo kunnen jij en je (sport)team/familie/studiegroep altijd bekijken welke klussen er nog gedaan moeten worden en wat is afgerond. Een van de fijne functies is hierbij dat je opmerkingen kunt plaatsen bij vorderingen en afgeronde taken. Zo kun je kort en krachtig brainstormen en feedback uitwisselen.

Afleidingsvrij ontwerp

Todoist blinkt uit in zijn minimalistische design. Door strak ontwerp en alleen gebruik te maken van het hoognodige, wordt je niet afgeleid van je doel. Niet alleen broodnodig voor je concentratie, maar zo leer je het programma ook snel te gebruiken.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Planning en organisatie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Vitamin R.