Trello downloaden

Met Trello houdt je het overzicht op al je klusjes en projecten, of dat nu op het werk of thuis is. Denk aan verbouwingen, blog concepten, to-do lijstjes voor je huishouden of op het werk, vakanties en ga zo maar even door. De app kan orde in iedere chaos scheppen.

Wat is het nu precies?

Met Trello maak je op een board een overzicht van lijsten. In die lijsten kun je cards (eigenlijk je to-dop-punten) zetten, die je kunt verschuiven binnen of naar andere lijsten om prioriteiten of statussen aan te duiden. Voorbeelden van lists op een board zijn 'To Do', 'Doing' en 'Done'. Heb je een board gemaakt dat eigenlijk meerdere mensen aangaat, bijvoorbeeld een groepsproject -etentje? Dan kun je mensen uitnodigen voor het board. Zo ziet iedereen in een oogopslag wat zijn of haar taak is.

Wat zijn de functies?

Vervolgens kun je aan de slag met de cards waar specifieke taken beschreven zijn. Deze kun je namelijk uitbreiden met checklists, afbeeldingen, bijlagen, deadline-data, kleurcodes en opmerkingen van deelnemers van het board. Ook kun je deelnemers een specifieke card toekennen, zodat duidelijk is wie wat moet doen. En door de handige e-mailnotificatie ben je altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Planning en organisatie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is MrMovie Bioscoop Agenda.