Fifa 17 downloaden

Een van de meest gespeelde games ooit is nu bij ons te downloaden! Er is namelijk een nieuwe versie van FIFA beschikbaar en je kunt hier je demoversie ophalen.

Wat is FIFA?

FIFA is een reeks voetbalsimulatiespellen waarmee je met een land of club kan spelen. De serie bestaat sinds 1992 en wordt ontwikkeld door EA Sports. Ook zijn er edities van EK's en WK's. Ieder jaar verschijnt een nieuwe versie van het spel met updates van ploegen, competities en spelers en is de kwaliteit van het spel weer net wat beter.

Gameplay

Het spel bevat voor het eerst in de serie een verhaalmodus, genaamd The Journey. Hierin neem je de rol van Alex Hunter op je, een 17-jarige voetballer die naam wil maken in de Premier League. Je kan aan het begin van het seizoen uit 20 Premier League-clubs kiezen. Daarnaast heeft EA extra features toegevoegd aan de modus FIFA Pro Clubs. Zo kan je je eigen clubkleuren ontwikkelen.

Game PC

Voor de ultieme game-ervaring heb je eigenlijk wel een geschikte computer nodig. Wij zijn zelf fan van de webshop Elektronicakings.nl. Hier kun je supergave gaming pc's kopen voor niet al te veel geld en een supersnelle service.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Battlefield 4.