Sage Solitaire downloaden

Voor de fanatieke kaartspeler is deze gratis app niet te missen.Met Sage Solitaire speel je op een stijlvolle en vermakelijke manier het spelletje Patience. Toch zijn de regeltjes nét iets anders dan het standaard spel. Wij zijn fan van de interface en de spannende gameplay. Hieronder lees je wat Sage Solitaire anders maakt.

De basis van Sage Solitaire blijft hetzelfde. Zo is het doel om alle stapeltjes met kaarten weg te spelen. In deze app speel je met negen stapels op drie rijen van drie. Met de kaarten die bovenop liggen, probeer je combinaties te maken voor zoveel mogelijk punten. Die combinaties, zoals een paar, een straat of een flush, maken dat je kaarten verdwijnen uit het spel.

Leuke kenmerken van Sage Solitaire:
  • Speel met 9 stapels in het veld 3 x 3
  • De bovenste stapels bevatten meer kaarten
  • Vraag om een hint
  • 2 x mogelijkheid om kaarten te verwijderen van je stapel

Waarom Sage Solitaire zo uitdagend en interessant is? Het principe dat er meer kaarten op de bovenste stapels liggen dan op de onderste. Dit maakt het lastig, want één van de regels is dat je voor een combinatie geen kaarten uit dezelfde rij mag gebruiken. Zijn je onderste stapeltjes dus op, dan maak je het aardig moeilijk voor jezelf. Tactisch inzicht is dus wel erg handig.

Ben je uiteindelijk uitgespeeld met de gratis versie, dan is er altijd nog de optie om te upgraden naar de betaalde versie van € 2,99. Hierin heb je optie om gemakkelijkere modi te spelen, zoals met enkel twee stapels kaarten. Check de uitleg hieronder om het spel zo snel mogelijk onder de knie te krijgen!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is WordBrain.