Scrubby Dubby Saga downloaden

Dol op badeendjes? In de vermakelijke app Scrubby Dubby Saga ga jij op zoektocht om alle verloren wezentjes terug te vinden. Verschuif de zeepjes in een puzzelspel en speel levels en werelden vrij. Na het downloaden van de vermakelijke, gratis app stel jij je inzichtelijk vermogen op de proef en beleef je heel wat (nutteloze) uurtjes gamen. We waarschuwen je.

Bij het opstarten van Scrubby Dubby Saga zal de glimlach snel op je gezicht verschijnen. Vooral het kleurrijke en vrolijke design van het spel zal dit veroorzaken. Daarnaast zijn de zeepbeestjes zeer aandoenlijk. Het doel is om alle diertjes vrij te spelen en hun uiteindelijk verloren vriend te redden.

Het spel, dat niet voor niks een Saga game is, heeft veel weg van Candy Crush Saga. Je speelt puzzels uit door combinaties te maken van kleuren en figuren. Hiervoor moet je symbolen verschuiven, zodat drie dezelfde tekens op één rij staan. Ze zullen vervolgens verdwijnen. Heb je eenmaal alles in het level weggespeeld, dan maak je kennis met een nieuw zeepbeestje.

Kenmerken van Scrubby Dubby Saga:
  • Honderden puzzels
  • 3-op-een-rij-spel
  • Krachtige boosters
  • Speel verschillende avonturen

Het leuke aan Scrubby Dubby Saga zijn de soort avonturen die je kunt spelen. Zo speel je de ene keer om Dixie de eend te helpen ontspannen, de andere keer moet je ontsnappen van Marcel de machtige Crocopiraat. Scrubby de Haai is zelfs een keer zijn Parels kwijt, waarbij jij hem helpt ze terug te vinden!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Mijnenveger.