Temple Run 2 downloaden

Ooit wel eens in een oude tempel gestaan wanneer er ineens een horde duivelse apen achter je aan komt? Na het downloaden van de app Temple Run 2 wel! Als ontdekkingsreiziger moet je ontsnappen van deze beesten. Dit spel is enorm verslavend. Al is het alleen maar omdat je het eigenlijk tot in de oneindigheid kunt spelen.

De app is hartstikke simpel opgebouwd, maar de gameplay maakt het erg vermakelijk. De ontdekkingsreiziger rent automatisch, het enige dat je hoeft te doen is hem rechts of links sturen. Dit kun je doen door je telefoon te kantelen of te swipen. Daarnaast dien je obstakels te ontwijken door te springen en duiken.

Dit zijn de vernieuwingen in Temple Run 2:
  • Nieuwe obstakels, zoals kabelbanen en rivieren
  • Nieuwe locatie
  • Verzamel naast munten ook juwelen
  • Nieuwe power-ups

Met de munten die je in Temple Run 2 verzamelt, kun jij jezelf verbeteren met power-ups. Zo kun je van jezelf een muntenmagneet maken, waarbij de munten vanzelf op je afkomen. Of maak jezelf voor een aantal seconden onzichtbaar van obstakels. Met een boost kom je ineens 200 tot 750 meter vooruit in het spel.

Wij hebben nog geen eind mogen ontdekken aan Temple Run. Je kunt tot in de oneindigheid rennen en meters maken. Dat wordt echter nooit saai, want hoe meer meters je hebt gelopen, hoe sneller je gaat rennen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Adventure Time Puzzle Quest.