AnyDesk downloaden

Werk je nog steeds met vaste desktops? Dan is het best moeilijk om onderweg in de trein of thuis in de avond nog een mailtje te beantwoorden of een rapport af te maken. Het programma AnyDesk maakt hier een einde aan. Het is met AnyDesk namelijk mogelijk om op afstand, via je tablet of smartphone, je desktop te openen en bedienen.

Door AnyDesk te gebruiken kun je altijd en overal bij programma's, documenten en andere bestanden raadplegen. En dat zonder gebruik te maken van een clouddienst! Handig als je voor je werk bij een klanten ben, of privé op bezoek bij familie en wat foto's wilt laten zien.

Hoe werkt AnyDesk?

Er wordt een verbinding tussen je desktop en laptop, tablet of smartphone gelegd. Door een nieuw en innovatief beeldoverdrachtssysteem, worden er 60 beeldjes per seconde van de desktop, naar het apparaat in kwestie gestuurd. Door deze grote snelheid, werk je (bijna) net zo vloeiend als dat je achter een beeldscherm zou zitten!

Wil een desktop op afstand écht werken, dan moet de reactiesnelheid tussen de apparaten zo snel mogelijk zijn. Het is nogal irritant werken als je constant moet wachten tot een commando is verwerkt. Gelukkig is het de makers gelukt om de reactiesnelheid van AnyDesk terug te brengen tot 16 milliseconden. Net zo snel als je normale desktop. 

Er is geen installatie of configuratie van AnyDesk nodig. Je download het bestandje van maar 1,1 MB en kan meteen aan de slag. Handig!

Voor wie is AnyDesk handig?

Een desktop op afstand is in zoveel situaties handig:  teammeetings, samen aan documenten werken, op vakantie of op zakenreis, als je foto's wil laten zien van je desktop en ga zo maar door. Bang om belangrijke, zakelijke documenten toe te vertrouwen aan de cloud? Hoeft niet, want alles blijft gewoon op je harde schijf staan.

Waarom zou je AnyDesk downloaden?
  • Werkt supersnel
  • Geen trage downloads meer nodig vanuit clouddiensten
  • Direct bestanden bij de hand
  • Met twee tegelijk werken aan documenten
  • Verbruikt zeer weinig daata uit je internetbundel

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Synchroniseren.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is SugarSync.