Kodi downloaden

Kodi (voorheen bekend als XBMC), is een award-winnend, gratis en open-source programma dat als mediacenter voor je televisie, computer, tablet en telefoon dient. Je kunt er video's en muziek mee afspelen, foto's bekijken en televisie in kijken.

Film- of serieliefhebber? Dan heb je Kodi nodig!

Kodi is eigenlijk onmisbaar als je een groot fan bent van series, films, televisie, games en muziek. Je kunt via Kodi namelijk al je media via één platform beheren. Dit is het ultieme multimediacenter! Hoe je het ook gebruikt (direct op je televisie of via een stream op je smartphone: Kodi is makkelijk te gebruiken, heeft eindeloze handige functies en opties en ziet er gewoon goed uit. Het uitzoeken en bekijken van een film of serie, het luisteren van muziek of het spelen van een game wordt met Kodi een heel andere ervaring!

Muziek: Kodi kan al je muziek afspelen, waaronder AAC, MP3, FLAC, OGG, WAV en WMA bestanden. Welk album of artiest er ook in Kodi komt te staan, door een handige koppeling met online muziekdatabases kun je leuke extra informatie raadplegen. Denk aan de geschiedenis van de band, de tot stand koming van een album, albumcover

Films: Al de populaire videoformaten uit jouw digitale bibliotheek worden ondersteund, maar het is ook mogelijk om binnen Kodi content te streamen. Verder importeert Kodi posters, fanart, disc-art, biografieën, trailers en andere extra's voor een complete filmervaring!

Series: De bibliotheek met daarin al je favoriete series wordt geordend per seizoen. Kodi importeert daarnaast posters, banners, beschrijvingen en biografieën voor je. Door verschillende series een tag te geven, kun je snel een playlist samenstellen op bijvoorbeeld genre. 

Foto's: Importeer al je foto's naar Kodi en bekijk deze in verschillende interfaces. Je kunt een slideshow maken, ze sorteren en filteren, ook met je afstandsbediening.

Maak Kodi nog veelzijdiger met add-ons

In principe is Kodi een platform waarmee en waarop je je eigen content kan kijken. Dat kunnen films of series zijn die je hebt gekocht en op je computer staan, maar ook foto's, livestreams en content die op sites als YouTube staan.

Maar dit kan uitgebreid worden! Er zijn heel veel ontwikkelaars die speciale add-ons voor Kodi maken, waardoor de functies van het programma een stuk worden uitgebreid. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een add-on te downloaden waarmee je televisie kunt kijken en dit kunt opnemen,

Ben jij al fan? Download dan hier Kodi en begin met content toevoegen!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Synchroniseren.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Dropbox.