Kodi downloaden

Kodi (voorheen bekend als XBMC), is een award-winnend, gratis en open-source programma dat als mediacenter voor je televisie, computer, tablet en telefoon dient. Je kunt er video's en muziek mee afspelen, foto's bekijken en televisie in kijken.

Kodi is echt super veelzijdig en eigenlijk onmisbaar als je een groot fan bent van series, films, televisie, games en muziek. Je kunt nu namelijk alles via een platform organiseren. Kodi is ontwikkeld om vooral op je televisie gebruikt te worden, met de afstandsbediening als belangrijkste input. Je kunt natuurlijk ook je smartphone gebruiken om in Kodi te 'werken' en dit te streamen naar je televisie. We zullen de verschillende mogelijkheden van Kodi voor je uit lichten, zodat ook jij optimaal kunt genieten van je favoriete media.

Muziek

Kodi kan al je muziek afspelen, waaronder AAC, MP3, FLAC, OGG, WAV en WMA bestanden. Bij ieder album dat je in Kodi zet, wordt extra informatie gegeven over hoe het bijvoorbeeld tot stand is gekomen. Het is in Kodi erg makkelijk om afspeellijsten te maken.

Films

Al de populaire videoformaten worden door Kodi ondersteunt en je kunt zelfs via het programma
streamen! Verder importeert Kodi posters, fanart, disc-art, acteur informatie, trailers en extra's voor een complete filmervaring!

Series

De serie-bibliotheek kan worden ondergebracht per seizoen of aflevering. Kodi importeert daarnaast posters, banners, beschrijvingen en acteur informatie voor je. Door verschillende series een tag te geven, kun je snel een playlist samenstellen (sci-fi, anime, etc.)

Foto's

Importeer al je foto's naar Kodi en blader ze door in verschillende interfaces. Je kunt een slideshow maken, ze sorteren en filteren, ook met je afstandsbediening.

Opnemen en tv kijken

Je kunt via Kodi naar live-tv kijken, waardoor je je favoriete programma's op kunt nemen.

Add-ons

Omdat Kodi een open source programma is, hebben gebruikers de mogelijkheid om te helpen het programma verder uit te bouwen. Er zijn veel verschillende add-ons (extra's) ontwikkeld, om het gebruik van Kodi nog fijner te maken.

Ben jij al fan? Download dan hier Kodi en begin met content toevoegen!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Synchroniseren.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Google Drive.