Zapya downloaden

Snel even die foto’s van de laatste familieverjaardag naar je broer of zus verzenden? Of wilt een goede vriend ook die ene film die op je tablet staat? Met Zapya kun je snel bestanden delen vanaf je Android, iPhone, iPad, PC en Mac. De app is niet alleen supersnel, maar ook helemaal gratis! Je hoeft zelfs niet voor je internetverbinding te betalen.nl

Waarom Zapya downloaden?

Er zijn natuurlijk ook bekende mogelijkheden om bestanden met elkaar te delen. Denk aan DropBox, Google Drive en WeTransfer. Maar al deze apps maken gebruik van een internetverbinding. En daar zit ‘m nu net het verschil in. Met Zapya is het mogelijk om data en bestanden te verplaatsten, zonder dat je hiervoor een internetverbinding nodig hebt.

Dat zit zo: Zapya is oorspronkelijk gelanceerd in China, waar ze niet overal een even stabiele verbinding hebben. De makers van de app zijn daarom gaan zoeken naar een manier om dit probleem te omzeilen. En dat is ze gelukt. Als je allebei Zapya hebt geïnstalleerd, maken de telefoons met elkaar verbinding via de interne Wi-Fi hotspot. Zo kun je altijd snel bestanden naar elkaar of je andere apparaten verzenden!

De kenmerken van Zapya:
  • Bestanden delen tussen telefoons, tablets en PC’s
  • Geen Wi-Fi verbinding nodig
  • Onbeperkt bestanden delen
  • Razendsnel

Naast het delen van bestanden met vrienden, is de app ook erg handig als je een nieuwe telefoon in gebruik neemt. Op je oude apparaat staan natuurlijk een hoop foto’s en data die je wilt behouden, maar via kabels alles overzetten kost een hoop tijd. Met Zappya heb je alles echter in een mum van tijd overgezet.

Een grote plus van de app is de snelheid waarmee je werkt. Je deelt razendsnel bestanden tussen je telefoon en PC. Zapya is erg gebruiksvriendelijk, vanwege de overzichtelijke interface en de knoppen die ieder voor zichzelf spreken. Selecteer de bestanden die je wilt overdragen, druk op verzenden en Zapya doet het werk binnen enkele seconden.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Synchroniseren.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is FreeFileSync.