Zapya downloaden

Wil je snel bestanden delen met je vrienden over de telefoon? De handige app Zapya maakt dit mogelijk. We horen je denken: dat kon ik toch ook al met Dropbox of de Google Drive? Ja, maar het fijne aan Zapya is dat je voor filesharing geen internetverbinding nodig hebt!

Met de gratis app Zapya deel je gemakkelijk alle soorten bestanden tussen je telefoon, tablet en PC. Daarnaast kun je ook tussen je eigen apparaten files delen.

De kenmerken van Zapya:
  • Filesharen tussen telefoon, tablet en PC
  • Geen Wi-Fi verbinding nodig
  • Oneindige hoeveelheid sharen

Een grote plus van de app is de snelheid waarmee je werkt. Je deelt razendsnel bestanden tussen je telefoon en PC. Zapya is erg gebruiksvriendelijk, vanwege de overzichtelijke interface en de duidelijke knoppen om te delen. Selecteer de bestanden die je wilt overladen, druk op verzenden en Zapya doet het werk binnen enkele seconden.

Als het mogelijk is, maakt Zapya verbinding met een Wi-Fi netwerk. Geen probleem als er echter geen internet is, dan werkt de app ook prima. Een groot verschil met Dropbox is er niet, maar Zapya is een goed alternatief wat zeker eens te proberen valt.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Synchroniseren.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is WinX MediaTrans.