Chili Security Family Pack downloaden

Niet alleen jij maakt gebruik van de tablet en de laptop in huis, ook je partner, de kinderen en hun vriendjes doen dat. Het is dus meer dan logisch dat je een antivirus programma installeert dat beveiliging op het allerhoogste niveau biedt.

 Het Chili Security Family Pack combineert twee beveiligingsoplossingen in één pakket:
  • Internet Security
  • Antivirus 

Hierdoor kan iedereen naar hartelust surfen, downloaden, mailtjes ontvangen, online shoppen, social media gebruiken en bankzaken regelen. Allemaal in een veilige omgeving, waar cybercriminelen geen vat op jouw gegevens, data en privacy kunnen krijgen. Dat is wat je wilt! 

  • Complete computer en internet beveiliging voor de hele familie
  • Meerdere awards op rij gewonnen
  • Beschermt tegen adware, malware, spyware, trojans en andere virussen
  • Houd je gegevens privé, ook tijdens het shoppen en online bankieren
  • Bescherming door een tweezijdige firewall
  • Voor alle apparaten in huis 
Antivirus voor Mac, Windows en Android

Om alle apparaten in huis totale bescherming te bieden, bevat dit softwarepakket complete bescherming tegen alle computervirussen. Op deze manier zijn ook tablets en telefoons beschermd als je deze koppelt. Het bevat onder andere: anti spyware, adware opschoner, virusbescherming, malware verwijderaar, trojan verwijderaar en een zeer goede firewall.

 Internet Security

Het is ook belangrijk om al je apparaten tegen externe beveiligingslekken te beschermen. Deze vind je in Chili Security Family Pack, waaronder een tweezijdige firewall en ouderlijk toezicht functies. Zo is de hele familie beschermd tegen privacylekken, beveiligingslekken en andere virusaanvallen.

Let op: het gaat hier om een gratis free trial van 30 dagen. Na deze 30 dagen wordt het programma geblokkeerd, of kun je een licentie aanschaffen tegen een schappelijke prijs.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Norton Mobile Security.