herdProtect Anti-Malware downloaden

Vind jij één virusscanner te weinig om je computer te beschermen? Zo dachten de makers van de gratis software herdProtect Anti-Malware Scanner er ook over. Deze download doorzoekt jouw computer met maar liefst 68 virusscanners!

Met behulp van zoveel virusscanners belooft het online programma jouw PC te controleren op alle bekende malware en spyware. Vervolgens heb je binnen herdProtect Anti-Malware Scanner de mogelijkheid virussen te verwijderen.

HerdProtect Anti-Malware Scanner werkt via internet. Het maakt verbinding met de scan-motor in de cloud. Van hieruit checkt herdProtect:

  • Actieve processen
  • Drivers
  • Opstartende programma's
Totaalpakket van scanners

HerdProtect Anti-Malware Scanner gebruikt onder andere de scanners van Bitdefender, Avira Free Antivirus, AVG Antivirus en Avast! Free Antivirus. Een ideaal pakketje betrouwbare virusscanners dus!

Gebruik als tweede scanner

We raden aan om herdProtect Anti-Malware Scanner naast je eigen betrouwbare virusscanner te gebruiken. Omdat het programma van zoveel scanners gebruik maakt, komt er niet altijd eenzelfde resultaat uit. Het kan zijn dat bijvoorbeeld 8 scanners een virus vinden en de andere 60 niet.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Inbox by Gmail.