Malware Hunter downloaden

Malware kan je PC goed verpesten. Cybercriminelen gebruiken de software om je systeem te verstoren, gevoelige informatie te verzamelen of toegang te krijgen tot je computer. Het gaat altijd om kwade opzet, al dan niet om geld van je af te troggelen. Dit wil je natuurlijk koste wat kost voorkomen. En dit kan ook met de juiste software! Bijvoorbeeld met Malware Hunter!

Wat doet Malware Hunter?

Het programma zoekt, vindt en verwijdert door de geavanceerde 'hyperscan' binnen enkele momenten kwaadaardige malware. En door de automatische updates van de software, is het programma altijd op de hoogte van de nieuwste manieren van cybercriminelen om bij jou in te breken. Hierdoor ben je altijd veilig en hoef je je geen zorgen te maken als je iets download van het internet. Malware Hunter zorgt voor je.

Hoe werkt het?

Het programma heeft eigenlijk 3 opties: Virus scan (scant naar malware), Speedup (zoekt naar foute bestanden die je computer vertragen) en Cleanup (zoekt naar junkfiles, registerfouten, etc). Alle functies zijn met een paar klikken van je muis te starten en spreken allemaal voor zicht.

Je moet Malware Hunter niet op je PC installeren als volledige anti-virus, maar het is een mooie aanvulling om je systeem schoon en veilig te houden!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Betternet.