Private Tunnel downloaden

Private Tunnel is een OpenVPN client. Je kunt met dit programma geheel anoniem over het internet surfen. Dat betekent dat je veilig kunt shoppen en internetbankieren, maar ook dat je zonder consequenties naar Popcorn Time kunt kijken.

Beveilig de toegang tot het internet met een VPN verbinding

Als je zonder extra maatregelen gebruik maakt van een computer met internet toegang, kunnen criminelen makkelijk met je mee kijken. Dat betekent dat ze binnen no-time in het bezit zijn van je bankgegevens, maar wellicht ook van belastende informatie over jou. Of wat dat dacht je van de zogenaamde ransomware die makkelijk je computer kan binnen dringen? Hackers ‘gijzelen’ jouw waardevolle foto’s en bestanden en dreigen deze te vernietigen als je geen grote som losgeld betaalt.

Je wilt natuurlijk niet dat bovenstaande kan gebeuren. Door voortaan het internet op te gaan via een VPN verbinding, maak je de kans een stuk kleiner. Je maakt namelijk gebruik van een ander IP-adres, waardoor er geen verkeer naar jou is terug te leiden.

Smartphone en VPN

Wellicht besef je het niet altijd, maar door je telefoon ben je altijd verbonden met het internet. Je krijgt updates van nieuwsapps, berichtjes via WhatsApp, je checkt je saldo via de online bankieren app. Ook deze activiteiten kun je het beste via een een VPN verbinding leiden, zodat je geen sporen op je IP-adres laat. Een Android of iOS apparaat is namelijk nog makkelijker te kraken dan een normale computer.

Popcorn Time

Je zou een VPN verbinding vooral moeten gebruiken om veilig te zijn, zodat hackers jouw persoonlijke gegevens en data niet kunnen stelen. Maar wat ook best een fijn voordeel is van zo’n VPN: je kunt er ongestraft Popcorn Time mee kijken. Je eigen IP-adres wordt namelijk niet geregistreerd, zodat de geregistreerde activiteit nooit naar jou terug kan leiden. Dat wordt ongegeneerd veel Game of Thrones kijken!

Je kunt Private Tunnel gratis gebruiken voor 7 dagen. Tevreden over de service? Dan kun je een compleet abonnement aanschaffen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Malwarebytes Anti-Exploit.