RememBear downloaden

Sla al je wachtwoorden en andere inloggegevens veilig op in RememBear, de wachtwoordmanager met gebruiksvriendelijk design.

Naast het maken van backups is er nog iets anders dat je nooit mag vergeten: wachtwoorden en andere inloggegevens. Daarbij wordt ten zeerste aangeraden om voor ieder account een ander (moeilijk) wachtwoord te gebruiken. Maar hoe ga je eigenlijk al die gegevens met het blote hoofd onthouden? Een los briefje laten slingeren of alles noteren in het kladblok van de computer is niet erg veilig. Stel dat er wordt ingebroken en je gegevens worden gestolen?

De beste optie is om een programma te gebruiken dat al je wachtwoorden en andere gegevens automatisch voor je invult. RememBear is zo’n programma.

Hoe werkt RememBear

Tijdens het inloggen op websites, zal RememBear vragen of de inloggegevens moeten worden opgeslagen. Als je op ‘ja’ klikt, zullen deze gegevens veilig achter slot en versleutelde grendel worden opgesloten. Telkens als je dezelfde site weer bezoekt, worden de gegevens automatisch ingevuld.

Natuurlijk kun je de lijst met opgeslagen inloggegevens gewoon inzien. Hiervoor heb je één super moeilijk, niet te kraken hoofdwachtwoord voor nodig. Zo kun je RememBear zelf openen en opgeslagen wachtwoorden, creditcardgegevens en meer opvragen.

Wachtwoorden genereren

Identiteitsfraude, grootschalige hacks, stelen van persoonlijke gegevens, ransomware: het is aan de orde van de dag. Wie nog geen slachtoffer is geworden, kan er eigenlijk alleen maar op wachten. Tenzij je goede maatregelen treft. Dat begint bij het maken van compleet andere wachtwoorden voor iedere dienst waar je gebruik van maakt. Wij snappen dat het niet te doen is om telkens met een nieuw, supersterk wachtwoord op de proppen te komen. Laat RememBear het daarom voor je doen!

RememBear vraagt bij nieuwe websites met inlog mogelijkheden meteen of je een voorgesteld en automatisch gegenereerd wachtwoord wilt gebruiken. Hierin staan leestekens, cijfers, kleine letters en hoofdletters. Zo hoef je zelf niet te gaan zitten puzzelen.

Door het gebruik van RememBear maak je het jezelf online gemakkelijk én bescherm je je privacy maximaal.

Waarom RememBear downloaden?
  • Gebruiksvriendelijk design, zodat iedereen er mee overweg kan
  • Sneller inloggen: RememBear vult je gegevens op websites in
  • Altijd al je creditcardgegevens bij de hand
  • Nooit meer een wachtwoord vergeten
  • Identiteitsdiefstal voorkomen
  • Altijd toegang: wachtwoorden worden op ieder apparaat gesynchroniseerd

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Tor Browser.