SpyHunter downloaden

SpyHunter is een krachtig, real-time anti-spyware programma dat is gemaakt om de gemiddelde computergebruiker te helpen bij het beschermen van hun PC tegen bedreigingen. SpyHunter is automatisch ingesteld om jou optimale bescherming te bieden, zonder dat jij veel hoeft te doen. Download bij ons de gratis scan om een diagnose te stellen. Is je computer geïnfecteerd? Laat het programma dan zijn werk doen. Supersimpel!

Altijd één stap verder

Malware blijft maar evolueren en veranderen, zo hopen cybercriminelen anti-virusprogramma's te ontlopen. Maar SpyHunter laat dit niet gebeuren! Door geavanceerde technologie is het mogelijk dat het programma altijd één stap verder is dan de nieuwste malware.

Rootkits

Rootkits zijn verborgen en versleutelde bestanden die zijn gemaakt om niet gezien te worden door traditionele veiligheidssoftware. SpyHunter heeft hier een oplossing voor gevonden. Op de achtergrond is het altijd op zoek naar rootkits, om deze vervolgens uit te schakelen als het systeem opnieuw opstart. Dit is nodig omdat rootkits bestanden gebruiken die met Windows mee opstarten. Als je SpyHunter volledig aanschaft, krijg je er een 'compact besturingssysteem' bij. Hierdoor kun je op de computer blijven werken terwijl het 'grote' Windows opnieuw start om de rootkits te verwijderen.

Een ander groot voordeel van SpyHunter: het programma is Nederlandstalig!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is AntiSpy for Windows 10.