Unchecky downloaden

Word je er ook zo moe van om ongewenste software uit te vinken tijdens installaties?

Heb je tijdens het installeren van software ook wel eens gemerkt dat het installatieprogramma je, koste-wat-kost, ongewenste programma's in de maag wil splitsen? Heb je wel eens een selectievak gemist, en daarna uren besteed aan het verwijderen van adware? Heb je wel eens je browser gestart na een installatie en ontdenkt dat je een nieuwe homepage hebt, een nieuwe zoekmachine of zelfs een andere browser?

Als je op minimaal één van bovenstaande vragen positief hebt geantwoord, is het het waard om de moeite te nemen om Unchecky te downloaden. Dit programma zorgt er namelijk voor dat mogelijk ongewenste programma's van je computer geweerd worden.

Hoe dan?

Unchecky streeft ernaar om alle checkboxes tijdens installaties uit te vinken. Hierdoor installeer je nooit ongewenste troep en houd je zelf de controle over wat je wel en niet op je computer zet.

Uitvinken: Unchecky schakelt de selectievakjes van ongerelateerde software automatisch uit.
Waarschuwingen: Sommige installatieprogramma's proberen extra software te installeren. Unchecky waarschuwt je als je zo'n aanbieding van ongewenste software aanvaardt.
Automatische updates: Installeren en vergeten. Unchecky houdt zichzelf up-to-date, je hoeft je dus geen zorgen te maken over de laatste versie.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Dashlane.