ApowerEdit downloaden

Op zoek naar een programma voor videobewerking waar je niet veel kennis voor hoeft te hebben, maar waar je wel uitgebreide 

Met ApowerEdit wordt het zeer gemakkelijk om iedere gewone home video om te toveren tot een meesterwerkje. Gebruik hiervoor verschillende visuele en audio effecten, allemaal te vinden in de handige en intuitieve interface! ApowerEdit is onwijs handig om video’s te maken die gebruikt worden in lessen, presentaties of die je gewoon met de wereld wilt delen.

ApowerEdit: waarom downloaden?

In tegenstelling tot sommige andere software om video’s mee te bewerken, is de interface van ApowerEdit erg aantrekkelijk. Je hoeft niet door eindeloze menu’s te klikken, maar je ziet alles in een duidelijke, tabsgewijze interface die voor zichzelf spreekt. Ook al ben je helemaal nieuw in de wereld van het video bewerken, met dit programma lever je toch mooi werk af.

De gebruiksvriendelijkheid van het programma staat de volledigheid gelukkig niet in de weg. Je hebt toegang tot vele filters, lagen, overgangen en tekst effecten. Verder kun je natuurlijk ook de ‘basis’ bewerkingen als knippen, bijsnijden en splitte uitvoeren. Natuurlijk is het programma niet zo gevanceerd als professionele editing software, maar daar is het ook niet voor gemaakt. Je kunt hier gewoon hele goede, mooie video’s mee maken.

Hoe werkt ApowerEdit?

Net zoals alle video bewerkings software, maak je ook hier gebruik van een tijdlijn. Zo kun je gestructureerd te werk gaan en op de juiste momenten effecten toevoegen of juist scenes weg halen. Je begint door eerst een mediabibliotheek aan te leggen. Sleep video, audio en ook afbeeldingen naar het programma en orden deze in de juiste volgorde. De bestanden sluiten meteen op elkaar aan, zodat er naadloze overgangen ontstaan.

Hierna kun je gaan spelen met leuke effecten. Pas kleuren aan, voeg ‘blurs’ toe, voeg flitsende teksten en cartoons toe. Alles om jouw video er geweldig uit te laten zien.

Belangrijke kenmerken:
  • Opslaan en converteren naar o.a. MP4, AVI, WMV, MOV, MP3 en AAC
  • Vele visuele effecten (filters, kleur aanpassen, frames etc)
  • Keuze uit heel veel overgangen: van professioneel tot gek
  • Teksten toevoegen en deze uitvoerig bewerken
  • Resultaten meteen delen via social media
  • Ondersteunt ‘drag & drop’ – ook voor effecten
  • En nog veel meer!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Video bewerken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is AVI Trimmer.