Adobe Muse downloaden

Heb je een eigen bedrijfje en wil je graag een website? Heb je zelf ideeën over die website, maar weet je niet hoe je code moet schrijven? Dan is Adobe Muse de oplossing!

Wat is Adobe Muse precies?

Met Adobe Muse kun je zeer professionele, reponsieve websites bouwen en wordt zowel door ervaren vormgevers als beginnelingen gebruikt. Met behulp van kant-en-klare templates en drag 'n drop creëer jij een website die helemaal voldoet aan jouw eisen en verwachtingen. Ben je klaar met het uiterlijk en de indeling? Dan kun je functies aan knoppen toekennen en menu's en pagina's toevoegen. Zo bouw jij stap voor stap en op een eenvoudige manier zelf een website.

Het programma is vooral door bekenden van andere Adobe software ideaal: vormgevers dus. Uiterlijke aanpassingen zijn snel en makkelijk

Wil je liever niet met al te zware software werken en is een eenvoudige website genoeg voor je? Dan kun je wellicht beter kijken om wat te bouwen in WordPress.

De vele functies van Adobe Muse

Adobe Muse werkt eigenlijk een beetje zoals InDesign dat ook doet voor folders en flyers. Kies de afmetingen van je werkveld en begin vanaf de achtergrond met ontwerpen. Bepaal de indeling van knoppen, menu's, headers, footers, tekstblokken, afbeeldingen en ga zo maar door. Als je de grove opzet klaar hebt, kun je beginnen met invullen. Sleep afbeeldingen naar de juiste positie, gebruik de zeer uitgebreide teksteditor voor de opmaak, ken acties toe aan knoppen en ga zo maar door. 

Daarnaast kun je net zoals bij WordPress gebruik maken van widgets? Wil je een contactformulier toevoegen, maar heb je geen zin om dit helemaal zelf te ontwerpen? Kies gewoon uit een van de kant-en-klare! En zo zijn er heel veel opties te vinden: van een bepaalde stijl (templates), tot widgets voor slideshows en het responsive maken van je website. 

  • WYSIWYG editor
  • Zelf ontwerpen of kant-en-klare templates
  • Drag and drop
  • Krachtige tekst editor, ook voor opmaak
  • In-browser mogelijkheden tot aanpassen
  • Onderdeel van Adobe's Creative Cloud

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Website Maken en beheren.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is HTML Kit Tools.