Adres 2000 downloaden

In het gratis Adres2000 kun je al je contacten eenvoudig opslaan. Het werkt als een digitaal adresboek op je Windows computer!

Weet jij eigenlijk nog wel wat een pen is, of een notitieboekje? We doen tegenwoordig zoveel online en op computers, waarom zou je dat ook niet met je adressenbestand doen? Met Adres2000 kun je al je contacten opslaan.

Hoe ziet het Adres2000 er uit?

Adres2000 lijkt een beetje op het programma Excel. Het adresbestand is verdeeld in vakjes, die je zelf een naam kunt geven. De knoppen en functies zijn verder duidelijk. Je kunt snel zoeken en bladeren, of een adres bewerken.

Hoe werkt Adres2000?

Heel simpel. Als je een adres of item wilt toevoegen, klik je gewoon op bewerken. Daar kun je echt alle mogelijke informatie kwijt. Voor zakelijk gebruik kun je bijvoorbeeld ook de bankgegevens van het contact invullen.

En wat helemaal handig is: je hoeft het programma niet perse voor je adressen te gebruiken. Je kunt de velden namelijk zo aanpassen, dat je het ook voor administratie van bijvoorbeeld een webshop kunt gebruiken. 

Maar er is meer

Je kunt Adres2000 namelijk ook prima gebruiken om databases aan te leggen! Heb je heel veel DVD's, CD's, boeken, postzegels of zeldzame sigarettenpakjes? Met Adres2000 leg je snel een database aan en krijg je zicht op je verzameling!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Adresboek en contacten.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is My Agenda.