Adres 2000 downloaden

In het gratis Adres2000 kun je al je contacten eenvoudig opslaan. Het werkt als een digitaal adresboek op je Windows computer. Zoek je een gratis Adres2000 download voor Windows? Dan ben je op Downloaden.nl aan het juiste adres!

Wat is Adres2000?

Weet jij eigenlijk nog wel wat een pen is, of een notitieboekje? We doen tegenwoordig zoveel online en op computers, waarom zou je dat ook niet met je adressenbestand doen? Met Adres2000 kun je al je contacten opslaan.

Adres2000 gratis downloaden

Wil je op Windows Adres2000 downloaden, gratis en voor niets? Dit programma valt onder freeware, wat betekent dat je het gratis op de computer kunt zetten. En wij hebben de download voor jou hier beschikbaar. Hoe werkt gratis Adres2000 downloaden?

Start de Adres2000 download en ga direct aan de slag met deze tool!

Hoe ziet het Adres2000 er uit?

Adres2000 lijkt een beetje op het programma Excel. Het adresbestand is verdeeld in vakjes, die je zelf een naam kunt geven. De knoppen en functies zijn verder duidelijk. Je kunt snel zoeken en bladeren of een adres bewerken.

Hoe werkt Adres2000?

Heel simpel. Als je een adres of item wilt toevoegen, klik je gewoon op bewerken. Daar kun je echt alle mogelijke informatie kwijt. Voor zakelijk gebruik kun je bijvoorbeeld ook de bankgegevens van het contact invullen.

En wat helemaal handig is: je hoeft het programma niet per se voor je adressen te gebruiken. Je kunt de velden namelijk zo aanpassen, dat je het ook voor administratie van bijvoorbeeld een webshop kunt gebruiken.

Adres2000 als database gebruiken

Naast het gebruiken van Adres2000 voor de administratie en het maken van contactenlijsten, kun je de tool zo creatief inzetten als je zelf wilt! Zo kun je Adres2000 ook prima gebruiken om databases aan te leggen. Heb je bijvoorbeeld heel veel Dvd’s, Cd’s, boeken, postzegels of zeldzame sigarettenpakjes? Met Adres2000 leg je snel een database aan en krijg je zicht op je verzameling!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Adresboek en contacten.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is PostNL App.