Algemeen

Soms heb je te maken met een stukje software of een app die wel heel populair is en ook echt goed is, maar die niet zo gemakkelijk in een categorie te plaatsen is. Dit zijn programma’s die eigenlijk een categorie voor zichzelf hebben gecreëerd, denk bijvoorbeeld aan Adobe Acrobat DC of Parallels. Op deze pagina hebben we deze software voor je verzameld. Selecteer jouw besturingssysteem (Windows, MacOS, iOS of Android) en we laten jou de beste software en apps zien voor jou.

Windows programma’s

Ben je op zoek naar de beste programma’s voor jouw Windows computer die jou helpen om het gebruiksgemak van je desktop of laptop te verhogen of simpelweg je in staat stellen specifieke taken uit te voeren. Bovendien hebben we ook een aantal besturingssystemen voor je verzameld op deze pagina die je kunt installeren op een computer waar anders Windows op geïnstalleerd is. Daarmee bedoelen we niet alleen een upgrade naar Windows 11, maar ook bijvoorbeeld Linux.

Mac Programma’s

Ook voor gebruikers van het Apple-besturingssysteem MacOS hebben we natuurlijk de nodige software op een rijtje gezet. Deze helpen je om nóg meer uit je Mac computer halen. Zo hebben we een gratis WeTransfer download voor je beschikbaar om grote bestanden te verzenden. Ook hebben we verschillende downloads beschikbaar om een ander besturingssystemen te gebruiken op je iMac of Macbook, zoals Android of Windows.

iPhone apps & iPad apps

Heb je een iPhone of iPad en ben je op zoek naar een specifieke app of heb je een bepaalde behoefte, maar weet je niet welke app daarvoor geschikt is? Voor alle gebruikers van Apple’s mobiele besturingssysteem, iOS, hebben we een aantal handige apps verzameld. Denk bijvoorbeeld aan aps voor je social media, multimedia apps en apps die je helpen bij het bepalen voor je route of je vertellen wat je kunt verwachten van het weer.

Android apps

Uiteraard zijn we ook de Android-gebruikers niet uit het oog verloren. Zoek jij een app voor je Samsung smartphone of je Google Pixel? Dan hebben wij op Downloaden.nl ongetwijfeld de beste keuze voor je klaarstaan. We verzamelden net als voor iOS apps voor het bepalen van je routes, zoals Routeradar of Google Maps, en het weer of social media toepassingen.

Apps zoeken & apps installeren

Weet je niet precies welke app je moet hebben, zoek dan in onze zoekbalk simpelweg in zo min mogelijk woorden waar je het voor wilt gebruiken. We zullen je vervolgens enkele suggesties doen die geschikt zijn voor jouw apparaat. Ook kun je natuurlijk apps zoeken via ons menu aan de linkerkant, waar we de populairste categorieën al voor je klaar hebben gezet en je dus gerichter kunt zoeken. Staat jouw gewenste categorie hier niet tussen? Dan is de software die je zoekt waarschijnlijk in deze categorie aan algemene en overige software beland. Alleen in deze categorie hebben we al meer dan 100 gratis downloads voor je klaarstaan, waardoor we ongetwijfeld de juiste software te bieden hebben voor jouw gewenste toepassing. Bovendien (bijna) alle software die je op Downloaden.nl vindt gratis te gebruiken, al dan niet tijdelijk.